logo_hu_mic
 Magyar RomânăDeutsch
Kulcsos Ház

Gyergyótószentmiklóstól 4 km-re a Tekerőpatakon található Aranypatkó kulcsosházunkba  várjuk szeretettel  kedves  vendégeinket. A kulcsosházunk  egy barátságos, családias  beosztású aparman ahol a pihenéshez szükséges feltételek adottak.
Fából épült  kulcsosházunk  90 m2 alapterületével, jól átgondolt  beosztásával kényelmes lehetőséget nyújt 5-6fős családok, baráti társaságok kényelmes nyaralásához,elérhető (10000 forint /ház) áron.
Jól felszerelt konyhájában, hütőszekrény, gáztűzhely, edények, evőeszközök  akár az otthoni finom ízektől sem kell elszakadni a kirándulóknak, de ha kedvük tartja ellátogathatnak a  közelben található számos étterembe. A bevásárlás sem jelent különösebb erőfeszítést mert az 300 méterre található élelmiszerboltban több ínyencségre lelünk mint a nagyvárosok bevásárlóközpontjaiban. Kedvezőtlen időjárás esetén a  házunk nappalijában a kandallóban  pattogó tűz mellett esti borozgatásokat ajánlunk ami talán  kárpótolhatja  a kerti grillező  romantikus hangulatát.
Az emeleten talalható két hálószobában ( egyik szoba 2 szem . francia ágy , a másik pedig 2 db 1 szem. ágy ),nappali 2 szem ,nyújt édes álmot, és madárcsicsergéses ébredést.
Házunk természetesen rendelkezik fürdőszobával állando hideg-meleg vízellátással valamint toalettel.
A kis vendégeinket mászókával ,hintával ,homokozóval várjuk aminek anyaga szintén csak a karnyújtásnyira levő erdeink örök fenyőfája sőt falusi gazdaságokban levő állatok megtekíntése is lehetséges.
Biztonságos parkolási lehetőség az udvarban ,kerti grillezo ,kerti pad.

Sátorozás megoldható, állatbarátokat is szeretettel látunk. Téli-nyári szórakozás megszervezéséhez segitséget nyújtunk turaszervezés is megoldható.
Tehát ha kedvet érez a székely táj  megimerésére , betekintést szeretene nyerni a nyugodt csendes életbe , és tud rá áldozni néhány telefoncsörgés és nagyvárosi zajmentes napot szeretettel várjuk az Aranypatkó kulcsosházunkba ami több mint kulcsosház hanem gondmentes életforma


DSC01746 DSC03105